Home
 

Persoonlijk

-

Profiel IR
-

Mijn BDSM verleden

-
Mijn Dominantie
-
M.G.O. Onderdanigheid
-
Mijn checklist
-
Mijn bdsm beleving
-

Mijn gekochte spullen

 

Wat zoek ik

- Losse spelpartners
- Onderdanige levenspartner
-

Vrienden en kennissen

-

Wat ik zeker niet zoek

 
Spelvoorbeelden
 
E-mail IR
Privé profiel

Als dominant ben ik op zoek naar een slavin waarmee ik een D/s relatie op kan bouwen. Om mij te helpen bij deze zoektocht leek het mij een goed idee om een uitgebreid profiel van mezelf te maken waarin staat wie ik ben, wat ik leuk vind in de DBSM en naar wie ik op zoek ben. Immers is behalve iemand vinden door iemand gevonden worden natuurlijk ook mogelijk.
Het uiteindelijke maken van dit profiel viel een beetje tegen omdat ik dingen over mezelf vertellen vaak moeilijk vind. Ook wilde ik voorkomen dat het allemaal heel lange teksten werden die toch niemand ging lezen. Als iemand met dyslexie weet ik ook maar al te goed dat teksten vaak om meer dan een manier gelezen kunnen worden. In het verleden ben ik er regelmatig tegenaan gelopen dat mensen vielen over één regel in het hele profiel waardoor ze geen contact wilde en als ik ze dan later de zelfde regel op een andere manier geformuleerd liet lezen waren ze het helemaal met mij eens. Dit profiel moet dan ook gezien worden al een geheel om een algemene indruk te krijgen van mij als dominant. De details zijn bespreekbaar en veranderen zo nu en dan sneller dan dat ik mijn profiel kan updaten.

Dit profiel heeft voor mij ook een nadeel omdat mensen die mij benaderen veel meer van mij weten dan ik van hen. Daarom wil ik je vragen om als interesse in mij hebt en je reageert op dit profiel of mijn advertentie. Alvast iets over jezelf te vertellen of een link mee te sturen naar een plaats waar je zelf een profiel hebt. Dan kan ik me ook een beetje een beeld vormen van wie je bent en scheelt dat in het begin van het contact een heleboel vragen van mijn kant.

Omdat er in deze samenleven mensen zijn die de mening hebben dat als je aan bdsm doet je raar bent en jou privacy niet belangrijk is, heb ik een deel van de informatie over mezelf in een privé profiel gezet, dat met een paswoord is afgesloten van de site. Hierin staat een nog uitgebreidere verzie van dit profiel, wat foto's van mezelf en ook het profiel gedeelte over het niet bdsm deel van mijn leven.
Mensen waar ik interesse in heb en waarvan ik vind dat ze deze informatie mogen zien krijgen van mij vanzelf toegang tot dit gedeelte.

IR.

feb. 2007


Mijn Profiel