Mijn gekochte spullen

Mijn Profiel

(Bijgewerkt tot oktober 2006)

Spullen zelf maken is leuk maar er zijn nu eenmaal dingen die zelf moeilijk te maken zijn of waarvan de prijs zodanig is dat het niet loont om ze zelf te maken. Omdat de spullen die ik heb denk ik makkelijker een beeld geven van wat voor soort activiteiten ik leuk vind dan simpelweg een tekst met uitleg heb ik besloten wat tijd te besteden om dit gedeelte van de site te maken. Hopelijk helpt het een toekomstig slavin in haar beeldvorming over mij.

Erostek ET301R:
Afstand bedienbare tens unit met een grote verscheidenheid aan functies. De afstand bediening maakt het mogelijk om de slavin meteen te corrigeren met een schokje als ze de fout in gaat. Maar met de speciale code functie ook om haar in het openbaar onzichtbare opdrachten te geven.

Ei elektrode ø25mm:
Roestvast stalen ei uit twee helften die elektrisch van elkaar geïsoleerd zijn en ieder een afzonderlijke elektrode vormen. Het ei kan zowel anaal als vaginaal gedragen worden ik combinatie met de ET301. De rede dat ik er voor gekozen heb om een ei te kopen in plaats van er een te maken (wat ook gekund had) is dat het gekochte ei een extreem gladde afwerking heeft. Een zelf gemaakt ei zal altijd ruwer blijven. Omdat bij gebruik met de afstandsbediening als instant correctie middel de slavin het ei langere tijd achter elkaar inwendig zal dragen leek het mij goed om voor een zo glad mogelijk model te kiezen om irritatie te voorkomen.

Gedeelde handboeien:
Mijn oudste set handboeien heb ik op een gegeven moment van elkaar los gemaakt. Met twee noodschakels kan ik ze nu aan elkaar maar ook ieder afzonderlijk aan een kant van bijvoorbeeld een spreidstand of een lange ketting zetten.

Handboeien:
Het tweede set handboeien dat ik kocht. Na aankoop bleek dit set ook zonder sleutel te openen. Aanvankelijk vond ik het dus een miskoop. Maar het blijkt erg handig tijdens momenten waarbij de handboeien vaak los en vast moeten en de slavin er toch niet alleen mee is.

Duimboeien:
Handig en klein dus makkelijk mee te nemen.

Enkel boeien:
Set enkel boeien dat zowel snel te openen is zonder sleutel als met de sleutel volledig afsluitbaar.

Combinatie van hand en enkel boeien:
Hand en enkel boeien die met een ketting met elkaar verbonden zijn. Doordat handen en voeten nu aan elkaar zitten ontstaat een extra beperking in de bewegingsvrijheid.
Bij de meeste slavinnen passen deze boeien ook om de bovenarm net boven de elleboog.

Boeien set:
Een set boeien bestaande uit pols en enkel boeken en een halsband. Het zijn metalen boeien met een leren binnenkant. Doordat ze breed zijn hebben ze een beter draag comfort dan normale handboeien en kunnen daarom langer gedragen worden.
Ik heb er een heel set met verbindingskettingen bij gemaakt om meerdere vormen van bondage mogelijk te maken.

Ketting boeien:
Mijn voorloper van het bovenstaande boeienset zijn 4 stukjes ketting die met D sluitingen om enkels en polsen vast gemaakt kunnen worden. Ze zijn natuurlijk minder sjiek dan het boeien set maar ze hebben een aantal grote voordelen. Ze zijn soepeler in het bewegen dan het boeien set, ze kunnen beter tegen water dan het boeien set waardoor ze ook onder de douche gedragen kunnen worden en er kan aan iedere schakel iets vast gemaakt worden in plaats van alleen aan de D ring.
Verder heeft de kale sobere ketting om een mooie enkel ook wel iets.

 

Voor het aandraaien van de sluiting gebruik ik de sleutel die er onder is afgebeeld. Maar daarvoor kan iedere willekeurige tang gebruikt worden

Kettingen:
Om het boeien set of de ketting boeien aan elkaar te maken gebruik ik een stel kettingen. Deze kunnen ook los gebruikt worden voor bondage met kettingen. Ik heb een aantal stukken van 25, 50 en 100 centimeter in verschillende diktes ketting. Zo is er een aantal stukken bij van een hele dunnen ketting speciaal voor tussen het boeien set. Dit geeft het geheel een wat subtieler en meer stijlvol uiterlijk.

Sloten:
Voor ik het gebruik van D sluitingen ontdekte heb ik een heel stel sloten aangeschaft. Ik heb er in totaal 15. Een deel daarvan is met dezelfde sleutel maar de hier afgebeelde 6 zijn heel bewust met andere sleutels speciaal bedoeld voor spel waarbij de slavin steeds een volgende sleutel kan bemachtigen (of verdienen) waardoor ze wat verder los kan. Zowel de sloten als de sleutels zijn genummerd.

D sluitingen:
Tegenwoordig gebruik ik als ik met kettingen werk in plaats van sloten steeds vaker D sluitingen. Ze werken veel makkelijker dan sloten omdat je niet steeds op zoek bent naar de juiste sleutel en omdat je ze op plaatsen waar de slavin er toch niet bij kan gewoon alleen handvast dicht kunt doen waardoor er helemaal geen sleutel nodig is. Ze werken wat minder snel omdat ze dicht schroeven in plaats van klikken. Als ze met een tang zijn aangedraaid zijn ze met de hand onmogelijk te openen net als een slot.
Verder zijn ze klein en in de zelfde kleur als een ketting waardoor je twee stukken ketting aan elkaar kunt maken zonder dat het echt opvalt.

Karabiner:
Voor het vastzetten van kettingen die niet op slot hoeven en voor het maken van sjor constructies tijdens touw bondage gebruik ik karabiners. Je haakt ze gemakkelijk ergens aan vast en omdat ze glad zijn glijd touw er makkelijk door waardoor ze heel geschikt zijn om mee te sjorren. Verder gebruik ik ze om mijn kettingen netjes mee bij elkaar te houden als ik ze opruim.

Kooi:
Omdat ik een kooi nog niet dagelijks nodig heb wilde ik graag een kooi die klein opgeborgen kon worden. Eerst wilde ik die zelf maken maar het blijkt dat er een kopen in de dieren winkel voordeliger is dan er een maken.
Omdat ik een liefhebber ben van langdurig spel heb ik de grootst mogelijke gekocht (afmeting (L x B x H) = 121 x 76 x 89). Een slavin in mijn afmetingen kan daar probleemloos in rechtop zitten en redelijk in liggen. Hierdoor is de kooi uitstekend om haar voor lange tijd in op te sluiten. Ik ben nog met een aantal aanpassingen aan de kooi bezig. Die zal ik in een later stadium op de site behandelen.

Vibrator eitje

Grote vibrator:
Een krachtige vibrator van ø3,5 x 19 cm. Origineel zat het eitje aan de vibrator vast maar omdat het niet afzonderlijk bedienbaar was en dus met het alleen gebruiken van de vibrator in de weg zat heb ik zelf een stekker verbinding in de draad gemaakt. Deze verbinding maakt het ook mogelijk om de vibrator op losse batterijen of een tijdschakeling aan te sluiten. Zonder dat de twee C batterijen er in hoeven te zitten waardoor de vibrator een stuk lichter word en makkelijker inwendig te dragen.

Kleine vibrator:
Deze heeft een afmeting van ø2.5 x 12 cm. Ik gebruik hem voornamelijk voor uitwendige stimulatie maar hij kan ook verpakt in een condoom helemaal inwendig gedragen worden.

Mondsperder:
Een jennings mondsperder bedoeld om de kaken van de slavin van elkaar te houden zodat haar mond goed toegankelijk is. Ik heb zelf siliconen slang toegevoegd als bescherming van de tanden tegen het metaal.

Mondsperder met veer:
Dit instrument word in de mond van de slavin geplaatst. Door de veer beweegt het mee als de mond verder open gaat maar kan vervolgens niet meer terug bewegen.

Canes

Kooboo (ongeschild rotan)

90 cm (36) lang 10 mm (3/8) diameter
90 cm (36) lang 13 mm (1/2) diameter

Cane (geschild rotan)

70 cm (30) lang 8.5 mm (5/16) diameter
70 cm (30) lang 10 mm (3/8) diameter
70 cm (30) lang 13 mm (1/2) diameter
90 cm (36) lang 18 mm (5/8) diameter

Rijzwepen
Gewone standaard rijzweep

Rijzweep met een handje
Gebruik hem niet vaak heb hem meer gekocht omdat ik het een grappig ding vond. Bdsm maar dan met een knipoog sprak me wel aan.

Mattenklopper
Op een rommelmarkt heb ik een kunststof mattenklopper gevonden. Het is een soort plastic rubber. Hij is zwaarder dan een gewone mattenklopper en soepeler.