BDSM verleden

Mijn Profiel

Mijn BDSM gevoelens zijn er eigenlijk altijd geweest. De eerste fantasieën die ik me kan herinneren over bondagen en daaraan gerelateerde onderwerpen zijn van eind kleuterschool, begin lagere school. Ik fantaseerde over prinsessen gevangen houden in torenkamertjes, bond de barbie poppen van mijn zus vast en speelde natuurlijk cowboys en indianen.
Van een periode aan het einde van de lagere school kan ik me herinneren dat ik op plaatjes uit reclame folders van meisjes van mijn leeftijd kettingen, riemen en beugels tekende (in die tijd hadden meisjes om me heen beugel bekjes en dat vond ik hele interessante gemene dingen).
Pas vanaf halverwege het voortgezet onderwijs is er bij mij gaan dagen dat deze gevoelens een naam hadden (het was iets dat ik op tv zag) en ben ik me er meer in gaan verdiepen.
Pas toen ik ging studeren en toegang kreeg tot internet kon ik me echt in het onderwerp gaan verdiepen en ontdekte ik dat er nog veel meer mensen in de wereld waren die er zo over dachten.

Sinds 1992 heb ik praktische real life ervaringen met BDSM. Opgesomd heb ik in de afgelopen 14 jaar de volgende dingen gedaan:

  • Een groot aantal eenmalige contacten gehad met slavinnen waar het op een of andere manier niet mee klikte
  • Een langdurige online bdsm relatie met een studente. Deze begon met online (msn) spel en e-mail opdrachten en groeide langzaam uit tot een vergaande online relatie met 24/7 kleding regels, invloed op haar eetgedrag, toestemming vragen voor uitgaan, enz. we zijn uiteindelijk gestopt omdat we aan de grens zaten van wat online haalbaar was en zij nog niet toe was aan ontmoeten.
  • Ik ben een tijdje bdsm studie begeleider geweest van een studente. Zij en later iemand anders zijn hier een week opgesloten geweest om gedwongen te studeren.
  • Er is iemand geweest die de fantasie had om binnen komend als vertegenwoordigster gevangen gehouden te worden. Die is eenmalig een aantal dagen bij mij geweest.
  • Ik heb bijna 2 jaar contact gehad met een slavin waar ik gemiddeld eens in de veertien dagen mee speelde. Helaas kwam zij een ander dominant tegen waar ze smoor verliefd op werd.
  • Het afgelopen jaar heb ik gechat en gemaild met een meisje dat helemaal was wat ik zoek in een slavin en heel graag mijn slavin wilde worden en maar door een faalangst probleem niet durfde te ontmoeten. Ondanks dat we wat bdsm en de ideeën over een relatie betreft helemaal op een lijn zaten heeft ze na de derde mislukte (als in niet) ontmoeting half november vorig jaar eenzijdig en zonder afschijt te nemen het contact verbroken.

25 feb. 2007