Profiel

Mijn Profiel

Iets over mezelf vertellen vind ik altijd moeilijk. Dit is dus ook zeker nog niet de definitieve versie van dit stuk op de site maar ik zal in ieder geval de belangrijkste dingen vast neerzetten.

Daarom eerst maar de kale feiten:

Naam: IR
Geslacht: Man
Geboren: 1972
Afkomst: West-Europees
Nationaliteit: NL
Lengte: 1,70 [m]
Gewicht: 59 [kg]
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: bruin
Haarlengte: kort
Baard: geen
Bril/lenzen: geen
Lichaamsversiering: geen

Woonplaats: Enschede
Opleiding: Universiteit
Beroep: Engineer
Werktijd: Fulltime
Inkomen: boven modaal
Burgerlijke staat: vrijgezel
Kinderen: Nee
Wil kinderen: denk het wel
Geloof: geen

Roken: Nee
Alcohol: Zo nu en dan een wijntje of een biertje
Drugs: Nee

 

 

karakter en zo:

Ik heb van nature een rustig, beheerst en vriendelijk karakter. Daardoor kan ik vrijwel met iedereen opschieten als ik eenmaal door het eerste contact heen ben. Mijn innerlijke rust kan ik ook heel goed overbrengen waardoor ik in staat ben om mensen die last hebben van angst of onzekerheid vrij snel kan kalmeren en gerust kan stellen.
Ik ben intelligent, nieuwsgierig, leergierig, kan goed meerdere dingen tegelijk doen en denken en heb een heel goed geheugen. Hierdoor ben ik iemand die dingen goed overdenkt, analyseert en uitpluist voor ik er aan begin. Dat betekend dat ik binnen de bdsm van te voren na ga wat de gevaren ergens van zijn en hoe ik die kan tegengaan maar ook wat de mogelijke uitwerking van iets is op een slavin en of ik dingen als mindfuck kan gebruiken. Het betekend tot slot ook dat ik over het algemeen over een onderwerp veel informatie verzamel en weet waardoor ik nieuwe dingen heel goed uit kan leggen.
Als mens maar zeker ook als dominant hecht ik waarde aan respect, goed fatsoen, hoffelijkheid en zekere etiquette. Ik ben dan ook iemand die mensen in hun waarde laat, deuren open houd, op staat voor ouderen, netjes de maximum snelheid rijd en rekening houd met mensen om me heen. Daar staat tegenover dat ik maar heel geringe tolerantie bezit tegenover mensen die daar gebruik van proberen te maken, parasiteren, of mij onrecht aan doen. Deze mensen merken heel snel dat er een dominante kant is aan mij die dit niet zomaar toelaat.
Ik ben dus ook iemand die op het eerste gezicht niet meteen als dominant over komt (zeker omdat ik van mening ben dat ik over een slavin die zich nog niet aan mij heeft onderworpen geen zeggenschap heb, en haar dus als niet aan mij onderdanig behandel) maar ik ben wel degelijk dominant.
Ik ben heel goed in het verbergen van mijn emoties (subs vinden dit soms lastig omdat ze niet kunnen zien of ze te ver gaan) en ben vrijwel onmogelijk kwaad (er is een verschil tussen kwaad en boos) te maken. Maar als ik eenmaal kwaad ben op iemand gaat dit meestal niet meer helemaal over.