Onderdanige levenspartner

Mijn Profiel

Net als voor de meeste mensen is het mijn doel om in het leven een levenspartner te vinden. Iemand waar ik de rest van mijn leven mee kan delen en samen mee van het leven kan genieten. Omdat ik Dominant ben zal het duidelijk zijn dat ik op zoek ben naar een aan mij onderdanige levenspartner. Hierbij is het aan mij onderdanig een belangrijke toevoeging omdat ik niet uitsluit dat mijn partner een switch zou kunnen zijn die onderdanig is naar mij maar dominant naar bijvoorbeeld een gezamenlijke huis slavin.
De partner die ik zoek is niet zomaar een slavin maar iemand die ook mijn interesses buiten de bdsm deelt of in ieder geval bereid is daar geïnteresseerd aan deel te nemen.

Omschrijving van de D/s relatie die ik bedoel
Om een beter inzicht te geven in het soort relatie dat ik voor ogen heb met een onderdanige levenspartner zal ik hier proberen een samengevatte omschrijving van deze relatie te geven.
De relatievorm die ik zoek is misschien het beste te omschrijven met een goede balans tussen “als er zin is”/ 7 en 24/7. Dat wil voor mij zeggen dat de D/s verhouding altijd ergens aanwezig is in de relatie maar dat tijdens vanille activiteiten deze verhouding soms naar de achtergrond verschuift en alleen tot uiting komt in subtiele dingen (bijvoorbeeld de kleding van mijn slavin). De reden van dit verschuiven kan zijn omdat we ons begeven in een situatie waar een zichtbare D/s niet gewenst is of geaccepteerd word (b.v. een bezoek aan niet BDSM vrienden). Maar er is nog een rede en die gaat aanzienlijk dieper. Persoonlijk ben ik van mening dat voor een gezonde relatie er ook geestelijke stimulatie naar elkaar moet zijn in de vorm van discussie en het samen nemen van beslissingen. Omdat dit gezien vanuit een onderdanig oogpunt misschien raar zal klinken zal ik aan de hand van het volgende voorbeeld proberen uit te leggen wat ik bedoel.
Stel ik ga met mijn partner op vakantie. Dan is net als thuis de uiteindelijke beslissing wat ze aan heeft tijdens de reis en verder aan bagage mee mag nemen aan mij. Ik bepaal wat ze eet en drinkt tijdens de vakantie en meer van dat soort dingen. Maar het reisdoel en de dingen die we ter plaatsen gaan zien en doen is iets dat we samen bepalen omdat de gecombineerde ideeën van twee mensen een betere reis opleveren dan die van een persoon. Andere voorbeelden van discussies op gelijkwaardige gronde zouden kunnen zijn: wat gaan we stemmen, inrichting van het huis, banen, boeken, films enz.
Anders gezegd onderdanig betekent voor mij niet hetzelfde als hersenloze zombie. Intellectuele interactie is dus gewenst.

Aan de andere kant zal het dagelijkse leven van mijn slavin bepaald worden door regels waar ze zich aan moet houden of onder mijn directe controle staan. Ze zal een groot deel van de tijd in bondage of opgesloten doorbrengen en voor veel dingen toestemming moeten vragen of verantwoording moeten afleggen. Afhankelijk van of ze zelf een baan heeft (iets dat ik niet uitsluit) zal ze als ik naar mijn werk ben regelmatig in huis zijn opgesloten of buitens huis opdrachten moeten uitvoeren. Toestemming vragen en verantwoording afleggen gaat dan via de telefoon.
Hier wil ik het voor nu bij laten. Als je interesse gewekt is kun je altijd vragen om meer informatie of als je toegang hebt in mijn privé profiel verder lezen.

Uiterlijke kenmerken en wensen
Persoonlijk ben ik van mening dat mijn levenspartner fysiek ook bij mij moet passen en ik haar seksueel aantrekkelijk moet vinden. Vroeger dacht ik dat dit betekende dat ze kleiner moest zijn dan dat ik ben. Maar door goed om me heen te kijken en bij iedere vrouw die ik zag mezelf af te vragen “zou ik daar een beschuitje mee willen eten” ben ik tot de conclusie gekomen dat ik heel slanke vrouwen die iets langer zijn ook erg aantrekkelijk vind. Daarom lijkt mij de stelling dat mijn partner lichter moet zijn dan 65 [kg] voldoende.
Afkomst vind ik moeilijk om aan te geven maar ik weet van mezelf dat ik Afrikaans, Afro-Amerikaans en Caribisch minder aantrekkelijk vind maar ook weer niet uitsluit. En aan de andere kant van de schaal rood haar, sproetjes en groene ogen meestal nakijk. Dit vind ik moeilijk op voorhand te bepalen en daarom zijn er nog wat beschuitjes nodig voor ik iemand uitsluit.

Persoonlijkheid en karakter
Ook dit is een punt waar ik nog niet helemaal uit ben maar om een indicatie te geven het volgende. Ik kan over het algemeen heel goed opschieten met verlegen en teruggetrokken mensen. Met het hele drukke type dat het druk zijn gebruikt om haar onzekerheid te verberen. Maar zeker ook met het rustige no-nonsense type. En alle vormen van karakters die daar aan grenzen.
Het type waar ik zeker niet mee om kan gaan is het dominant aanwezige en / of overheersende type. Meestal te herkennen aan het luidruchtig aanwezig zijn, haantje de voorste gedrag, ikke ikke ikke mentaliteit enz.

Herken je jezelf in wat je hier gelezen hebt. Stuur eens een mailte.

 

Feb. 2007