Spelvoorbeelden

Mijn Profiel

 

Regelmatig krijg ik van mensen waarmee ik chat of mail vragen over wat ik leuk vind om te doen of wat ik met hen zou willen doen. Omdat ik redelijk bereed ben in mijn interesse en er dus eigenlijk geen eenduidig antwoord is op deze vraag het ik hieronder een aantal mogelijkheden neergezet. Voor nu zijn het korte beschrijvingen later zal er een uitgebreidere versie van komen. Voor vragen hierover kan altijd gemaild worden.

 

Dingen die ik al gedaan heb:

(Japanse)bondage
Het is voor mij allemaal begonnen met bondage. Gewoon met een vriendin die het leuk vond om vastgebonden te worden. Eerst heel eenvoudig en later het nadoen van plaatjes gevonden op het internet.
Het is nog steeds iets dat ik met de juiste spelpartner leuk vind om te doen. Ze kan daarbij gekleed of naakt zijn dat maakt met niet zoveel uit. Het gaat hierbij vooral om het intiem samen zijn en het aanleggen van de bondage. Er is dus in een mindere mate sprake van een D/s verhouding tijdens dit spel.
Met slavinnen waar ik lagere tijd achter elkaar mee speel kan deze manier van spelen ook een vorm van ontspanning zijn. Voor mij zo iets als de bdsm variant van een avondje knuffelen op de bank.

Bondage plus
Vergelijkbaar met bondage maar dan met de toevoeging dingen als kietelen, plagen, seksuele stimulatie, enz. Deze vorm van spel zou je kunnen vergelijken met een thuis versie van de dingen die gedaan worden op sites als hogtied of hardtied. Maar met de juiste slavin ook veel harder dan dat.

Strafsessie/ huiswerk begeleiding
Enkele jaren geleden heb ik contact gehad met een slavin die op zoek was naar een Dominant die haar naast bdsm spel kon helpen haar studie weer op te pakken. Ze had problemen met haar motivatie, het maken van planningen en zich aan die planningen te houden. In goed overleg, met regels, een stuk controle van mijn kant en stevige straffen hebben we onze gezamenlijke interesse in bdsm een beetje misbruikt om haar studie weer rails te krijgen.
Ik heb dit erg leuk gevonden en met de juiste slavin zou ik het graag nog eens doen.

Studie week / kostschool
Voortvloeiend uit de eerder genoemde huiswerk begeleiding is ze tijdens een vaknatie een week bij mij in huis geweest om haar achterstand in de studie weg te werken. We hadden dit een soort van kostschool rollenspel tintje gegeven met een soort school uniform, huisregels, verplichte bedtijd enz. Ze was gedurende het grootste gedeelte van de dag opgesloten in een kamer met alleen haar studie materiaal en verder geen afleiding. Ze moest overhoringen en toetsen maken die ik na keek en vervolgens fouten bestrafte. Het doel van de week was echt studeren maar daarbij stond ze ook tevens helemaal onder controle. Alles van toestemming om naar de wc te gaan tot eten stond onder controle en ze had 24/7 geen enkel recht ook maar iets zelf te beslissen.
Ik heb dit zelf als erg leuk ervaren en zou het nog wel eens willen doen.

Basis cursus sub
Deze benaming klinkt misschien wat schools en zakelijk maar vat het idee achter dit spel wel samen. In principe is dit bondage plus waaraan wat regels zijn toegevoegd. Het is bedoeld voor subjes zonder enige real life ervaring die kennis willen maken met bdsm. Het is tijdens het spel allemaal wat minder strikt en de sub heeft de mogelijkheid het spel te pauzeren om vragen te stellen of voorwerpen eens rustig te bestuderen. Ook kan er van haar kant een stukje inbreng zijn door te vragen of ze bepaalde dingen mag ondergaan die ze graag wil proberen.
Met de juiste sub vind ik dit soort spel erg leuk om te doen. Vooral van het stukje onzekerheid en angst over wat er gaat gebeuren kan ik erg genieten. Maar het is aan de andere kant ook wel een spelvorm waar ik mijn dominante gevoelens niet altijd in kwijt kan daarom doe ik dit niet zomaar met iedere willekeurige sub zonder ervaring.

Training slavin
Dit is niet echt een spel het is een aaneenschakeling van meerdere ontmoetingen bondage plus waarbij tijdens iedere ontmoeting een klein beetje meer van de vrijheid van de slavin word afgenomen en ze stap voor stap leert haar onderdanigheid te tonen. Ze leert zichzelf aan de gestelde regels te houden, toestemming te vragen, straffen te ondergaan, om te gaan met vastgebonden en opgesloten zijn, op commando bepaald e houdingen aan te nemen, enz.
Ze word dus tot slavin getraind.

Weekeinde (24/2)
Een (lang)weekeinde volledige onderdanigheid. De slavin heeft geen enkele vrijheid, alles wordt voor haar bepaald.

Vakantie (24/x)
Zelfde als weekeinde maar dan een hele vakantie.

 

Dingen die ik graag nog eens zo willen proberen / waar ik wel eens over fantaseer:

Heropvoeding
Het idee hiervoor is een beetje gegroeid in de evaluatie van de studieweek / kostschool. Hierbij gaat het om een heropvoeding van de slavin. Dus het leren om zich als nette jonge dame te gedragen. Onderwerpen er in zijn: Etiketten leer, netjes leren eten en drinken, beleefd en netjes spreken, enz.

Langdurige eenzame opsluiting.
Voor langere tijd een slavin grotendeels van de buitenwereld afsluiten. Haar enige contact is met mij (en eventueel ouders / broers en zussen). Een groot deel van de tijd bijvoorbeeld als ik naar mijn werk ben zal ze in een kooi of kleine ruimte zijn opgesloten. Met regelmaat word ze uit die kooi gehaald om mij te dienen maar als ze daarmee klaar is gaat ze weer terug in de kooi.