Welkom op de nieuwe versie van mijn site.

Tijdelijke verzie:

Omdat mijn internet Host op hield te bestaan heb ik de site ergens anders onder moeten brengen. De bedoeling was dat de hosts onderling de site zouden verhuizen maar dit is mis gegaan.

Omdat ik midden in een nieuwe verzie van de site zit met programmeren heb ik tijdelijk een oude verzie terug gezet zodat de voor iedereen vertrouwende informatie beschikbaar is.

Nieuwe updates zullen snel volgen.

Dit alles betekend ook dat de site in de komend weken een aantal keer niet bereikbaar zal zijn tijdens het er op zetten van de updates.

 

Na het eerste jaar van deze site waarin het aantal bezoekers gegroeid is van gemiddeld 8 naar gemiddeld 125 per dag leek het me nu tijd voor een grote update.
De afgelopen maanden zijn in mijn privé leven erg druk geweest met veel grote veranderingen. Daarom is er van knutselen niet veel gekomen. Maar nu de rust weer is teruggekeerd zullen er weer volop nieuwe dingen gemaakt gaan worden.
Mijn doelstelling is om de komende tijd iedere twee weken iets nieuws toe te gaan voegen aan deze site.

Ik ben me wat meer gaan verdiepen in het maken van websites en met die kennis hoop ik het uiterlijk en de leesbaarheid van de site iets te verbeteren. Bij wijze van experiment heb ik daarom deze nieuwe hoofdpagina gemaakt.

Aan de linker kant van deze hoofdpagina vind je de informatie over de mijn zelfgemaakte spullen. Deze hebben een iets andere indeling gekregen dan voorheen en er is een groep overigen bij gekomen. Daarin staan dingen die ik gemaakt heb die niet in een van de andere groepen vallen.

De rechter kant is een beetje veranderd. Omdat ik nog steeds op zoek ben naar een slavin / levenspartner heb ik mijn profiel op deze site sterk uitgebreid. Er zijn wat extra stukken informatie over mezelf en hoe ik over dingen denk bij gekomen. En ook heb ik een deel van mijn verzameling gekochte spullen toegevoegd. Dit alles is bovenaan terug te vinden in het gedeelte mijn profiel.

Daaronder delen met informatie voor slavinnen (de oude subhoek) waarin bdsm informatie is verwerkt die vooral op onderdanige vrouwen van toepassing is. Daarnaast informatie voor Dominanten. Dit is geen lesboek hoe word ik een dominant maar meer achtergrond informatie over uiteenlopende onderwerpen die handig kan zijn om te weten.

 

 

Over mezelf:

 

 

Informatie voor:

Dominanten

slavinnen

 
Wat is er nieuw
 
Links
E-mail
 

 

Het gebruikmaken van de informatie op deze site is geheel voor eigen risico van de gebruiker.

 

V3.1