Spelpartners

Mijn Profiel

Tot het moment dat ik mijn onderdanige levenspartner gevonden heb en afhankelijk van haar voorkeuren misschien daar na ook nog wel ben ik op zoek naar spelpartners. Onderdanige vrouwen om samen mee van BDSM te genieten. Daarbij is het aannemelijk dat mijn relatie met een onderdanige levenspartner ook op deze manier zal beginnen.

Voor een spelpartner gaat het wat mij betreft om contact waarbij het zuiver om bdsm draait en er geen sprake is van een relatie (een vriendschap is natuurlijk wel mogelijk). Het kan een eenmalige ontmoeting zijn om samen iets uit te proberen maar ook meerdere losse ontmoetingen of een langer ontmoeting in bijvoorbeeld een vakantie en als het klikt zelfs 24/7.

Een spelpartner moet wat mij betreft aan de volgende eisen voldoen. Ze is tussen de 18 en 36 jaar oud, ze is berijd tijd en energie in het contact te steken, ze spreekt Nederlands, Engels of Duits en ze is niet zwaarder dan 80 kg (Om veiligheidsredenen ga ik niet zwaarder. Denk bijvoorbeeld aan rechtop houden in bondage en dergelijke dingen).

Het spel kan wat mij betreft van volledige over gaven tot alleen bondage in goed overleg zijn (en alles daartussen). Ik heb er geen problemen mee als iemand waar ik maar af en toe mee speel extra grenzen stelt aan wat er wel en niet met haar gedaan mag worden (mist ze dit voor het spel duidelijk aangeeft). Ook hoeft een spel voor mij niet perse seks (= geslachtsgemeenschap (vaginaal, anaal of oraal) te bevatten. Ik heb er volledig begrip voor als een sub dat liever niet wil.

Echte real life ervaring vind ik niet zo belangrijk. Als je maar een duidelijk beeld hebt van wat je in je fantasie aanspreekt in de bdsm. Eens rond gekeken hebben in de termen die binnen de bdsm wereld gebruikt worden en voor jezelf bedenken welke je daarvan in ieder geval eens zou willen proberen is wat mij betreft voldoende "ervaring".
Is echter je antwoord op de vraag "wat trekt je in de bdsm" niet meer dan "het lijkt me gewoon spannend" dan ben je wat mij betreft te onervaren.

Met de juiste slavin sluit ik de mogelijkheid van een 24/7 relatie (spelpartner) niet uit. Ze zal de status van huis slavin (permanent speeltje) hebben en volledig onder controle staan. Er is echter geen liefdes verhouding is dat wel het geval dan zal ze de status van onderdanige levens partner krijgen en gelden er voor haar andere eisen.

 

Feb. 2007