Pijn en Dwang

Home

Pijn

Op dit gedeelte van de site vind je de dingen die bedoeld zijn om pijn toe te dienen. Zelf splits ik die meestal in twee groepen. De directe pijn (denk daarbij aan zwepen, plakken, rietjes, enz) en indirecte pijn (pijn die constant is en naverloop van tijd steeds erger word). Bij die laatste groep moet je bijvoorbeeld denken aan staan in een bak grint of ijs.

Pijn gebruik ik vrijwel altijd om te straffen of de slavin er van te weerhouden iets te doen dat niet gewenst is. Heel soms gebruik ik het om haar de kans te geven haar onderdanigheid te tonen of iets te verdienen dat ze graag zou willen.

Naast pijn vind je op dit gedeelte van de site dingen die ontworpen zijn om de slavin ergens toe te dwingen. Het doel hiervan kan straf zijn (b.v. dwang voeding voor het niet leegeten van een bord) of een heel ander doel (b.v. dwang drinken zodat ze later erg nodig moet plassen).

Omdat ik meestal vind dat een straf betrekking moet hebben op de overtreding zullen er op den duur een aantal dingen op dit gedeelte van de site komen die een beetje af kunnen wijken van een normaal bdsm denkbeeld.

   Dwang
Rubberen zweep    Dwangvoeding
Doppen plank    Broekriemslot
Grintbak  
Klemmen  
Liniaal    
Veeprikstok    
   
    
   
   
   (dit gedeelte van de site zal langzaam groeien op momenten dat foto's en tekst voor bepaalde onderdelen klaar zijn)