Broekriemslot

 Home  Pijn en Dwang

Detail van de klip met het slot er door.

In goede buitensportzaken zijn beugeltjes te koop die gemaakt zijn om bestaande sluitingen van rugzakken en tassen op slot te kunnen doen. Daar had ik ze aanvankelijk dan ook voor gekocht.
Omdat ik een subje dat nogal slordig was in het vragen om toestemming voor het van de wc wilde dwingen dit te vragen ben ik deze beugeltjes ook gaan gebruiken als slot om een broekriem op slot te doen. Ik heb een broekriem gemaakt van rugzak band met daaraan een 25 mm sluitklip. Door deze riem door de broeklussen van een subje te doen en daarna strak aan te trekken en vervolgens op slot te doen kan haar broek niet meer open. Op die manier heeft ze geen andere keuze dan te vragen of ze naar de wc mag. Ook is deze manier prima te gebruiken als instant kuisheidsgordel. Door een hard stuk plastic onder haar broek voor haar kruis te doen is zelfs vingeren gedeeltelijk tegen te gaan.

De verstelklip aan de zijkant van de riem dient om de overtollige flap op zijn plaats te houden en in open toestand verstellen van de riem te voorkomen. Voor het slot heeft hij geen functie.


Detail van het beugeltje.

 
De klip in open toestand.