Dwangvoeding

 Home  Pijn en Dwang

Omdat eten een belangrijk element is in het leven van een mens kan het afnemen van de controle over dat eten een belangrijk onderdeel zijn van de training van een slavin. De simpelste vormen daarvan zijn bepalen wat, hoeveel, wanneer en hoe ze eet. Op een gegeven moment liep ik als meester tegen de noodzaak aan een slavin te dwingen iets te eten wat ze niet lekker vond en daarom niet wilde eten.
Na wat geworstel met een lepel kwam er al snel een geïmproviseerd hulpje van slang met daaraan een trechter te voorschijn. Omdat je echter bij een kleine trechter terug kunt blazen had dit op dat moment niet het gewenste effent.
De nacht daarna is een heel leger aan dwangvoeding (daar reken ik gedwongen drinken ook onder) speeltjes geboren waar er hier een paar van beschreven worden. Voor alle speeltjes geld dat het voedsel door een slangetje in de mond van de slavin komt. Nu kun je denken een slangetje tot in haar maag zou ook kunnen maar ik heb tot op heden nog niet de eer gehad met een slavin te mogen spelen die dat aandurfde. Daarbij komt dat het gevoel van dwang veel groter is als ze het eten wel kan proeven en geen andere keuze heeft dan het inslikken.

 

Het eerste ontwerp is zuiver bedoeld voor het toedienen van drinken. Het is gemaakt van een platypus drinkzak dat is een opvouwbare veldfles die verkrijgbaar is in de betere buitensportzaken (normaal gebruik ik hem tijdens het rugzak kamperen). Hij is er in verschillende maten (0.5, 1 en 2 liter). De dop van een normale frisdrank fles past op de zak. Boor in deze dop een gat en lijm daar een slangetje in. Omdat de zak samen gedrukt kan worden heb je maar een slangetje nodig. Het is tenslotte niet nodig om lucht aan te zuigen in de zak. De snelheid waarmee de zak leeg loopt (en dus waarmee de slavin moet drinken) kun je regelen met een slang klemmetje verkrijgbaar bij een dieren speciaal zaak die aquaria verkoopt. Deze klemmetjes worden normaal gebruikt om de hoeveelheid belletjes uit een luchtpompje te regelen.

De zak kan op twee manieren gebruikt worden:
De dwangmanier:
Hang de zak hoger dan de slavin en de vloeistof zal vanzelf in haar mond lopen en ze heeft dus geen andere keuze dan slikken tot het ophoud.

De help jezelf manier:
Plaats de zak lager dan de slavin. Het water blijft in de zak maar kan er door de slavin zelf uit gezogen worden als ze dorst heeft. Geen dwang maar wel erg handig als ze dorst heeft tijdens langdurige bondage. Van het merk Platypus zijn ook drinkslangen te koop die uitstekend voor dit doel te gebruiken zijn.

Om het leven van de dominant makkelijk te maken verkopen ze in de supermarkt kant en klaar vloeibaar voedsel in de vorm van drink ontbijt. Je zou dit over kunnen gieten in de drinkzak maar het scheelt een hoop schoonmaak werk als je de fles van de drinkontbijt zelf gebruikt. Daarvoor maak je gewoon slangetjes in een dop van een drinkontbijt fles. Deze keer zijn dat er wel twee omdat de fles niet echt samen gedrukt kan worden en dus het volume van de uit de fles gelopen vloeistof aangevuld moet worden met lucht. Op het einde van het lucht slangetje zit een kraantje waarmee de snelheid van de uitstromende vloeistof gedeeltelijk geregeld kan worden. Een klem in de vloeistof slang kan ook zolang er geen graan stukjes in het ontbijt zitten die je slang kunnen verstoppen. Is dat wel het geval kan van te voren door een thee zeefje gieten van de vloeistof helpen.

Drinkontbijt is er in verschillende smaken. Dus je kunt er een uit zoeken die ze wel of juist niet lekker vind. Verder kun je door extra suiker of zetmeel toe te voegen de voedingswaarde ervan verhogen of juist verlagen door aanlengen met water. Ranja (b.v. gif groene) of limonade siroop is een handige kleurstof voor dranken en azijn of zout kunnen gebruikt worden om hem vies te doen smaken. Let er wel op dat erg zoute vloeistof als braakmiddel zal werken!

 

Voor het toedienen van vaster voedsel is het noodzakelijk druk uit te oefenen om het door een slangetje te krijgen. Een garneerspuit van de bakkers afdeling in de supermarkt is hier erg handig voor. De achterkant ervan kan open zodat je het gepureerde eten er met een lepel in kunt scheppen. Zorg er voor dat de puree redelijk dun is zodat deze makkelijk weg slikt (kouwen met een slang in je mond is immers geen optie!) sluit de spuit aan op het slangetje in de mond van de slavin en spuit hem rustig leeg ben hier voorzichtig mee want er is een risico van verslikken.

In principe kun je met een keuken machine en water bijna alles tot een papje maken dat geschikt is voor de spuit. Maar er is ook genoeg dat je bijna zo kunt gebruiken. Enkele voorbeelden: vla, yoghurt, dunne brinta (pap), dunne aardappel pure, appelmoes, babyvoeding uit een potje. Voor de wat minder lekkere dingen kun je in een pan kokend water alles binder of maïs/aardappel meel gooien hierdoor krijg je iets dat een beetje lijkt op behang stijfsel en zeker met een beetje zout er door naar is om te moeten eten.

Kijk uit met kleverige dingen zoals smeerkaas of pindakaas. Deze zijn bij eventueel verslikken erg moeilijk uit te hoesten.

  Om te voorkomen dat de slavin het in haar mond gespoten eten of drinken weer uit kan spugen gebruik ik meestal een soort van gag. De simpele vorm daarvan is gewoon een stuk rubber met een gaatje er in waar de slang door kan. Deze plak je met tape over de mond van de slavin. Laat hierbij wel een kant van de tape dubbel gevouwen als een handvat om bij eventueel verslikken de gag in een beweging te kunnen verwijderen. En laat in geen geval de slavin alleen met deze gag op haar mond!! Ik heb ook een meer ingewikkelde gag. Informatie over het maken hiervan zal ik later aan de gag pagina toevoegen.

Geen dwang middel maar omdat het hier toch over eten gaat een goede plaats om er over te beginnen is de zuigfles. Hoewel ik absoluut geen liefhebber ben van baby spel en dergelijke dingen heb ik wel een zuigfles. Omdat je een zuigfles probleemloos ondersteboven kunt houden zonder dat er wat uit komt is hij uitermate geschikt om een slavin die op een moeilijke manier is vast gebonden een slok water te geven als daar behoefte aan is. Zonder daarbij het risico te lopen een grote plons water in een keer in haar keelgat te gieten met alle gevolgen van dien.

Sommige slavinnen vinden dit te vernederend en willen er liever niet uit drinken. In dat geval kun je ook een bidon gebruiken. Werkt minder goed als een zuigfles maar altijd beter dan een glas of beker.

Tot slot nog twee waarschuwingen:

Bij het lezen van dit verhaaltje heb je misschien gedacht hé.. daar kan ik iemand mooi mee dronken voeren. Persoonlijk ben ik een fel tegenstander van het gebruik van alcohol tijdens de bdsm maar als je daar anders over denkt houd dan met een ding heel goed rekening. Bij het heel snel drinken van alcohol word het effect ervan op je lichaam pas later duidelijk. Je kunt dus ver voorbij de grens drinken zonder ergens last van te hebben. Dat betekent dat het mogelijk is een dodelijke hoeveelheid alcohol te drinken en daar pas erg in te hebben als het te laat is. Bepaal dus van te voren heel goed hoeveel je sub kan drinken!!

Het drinken van grote hoeveelheden water kan de zout huishouding van het lichaam van de slavin in de war gooien (ze gaat zich dan slap en ziek voelen). Dit kun je voorkomen door haar vooraf of naderhand iets zouts te laten eten of bouillon te laten drinken. Je kunt natuurlijk ook een beetje zout in het water doen (0.5 theelepel per liter).