Doppen plank

 Home  Pijn en Dwang

Een simpel te maken maar redelijk effectief strafmiddel is de doppen plank. Er bestaan veel verschillende modellen van maar uiteindelijk komen ze allemaal neer op een ondergrond waarop kroonkurken (bierdoppen) geplakt zijn. Afhankelijk van hoe gemeen je wilt zijn of welk deel van het lichaam je de plank wilt gaan gebruiken plak je de doppen verder of dichter uit elkaar. Of met de kartels omhoog of omlaag.

Het is een redelijk passief straf middel maar geeft de sub wel tijd om na te denken over waarom ze gestraft word. Het straffen werkt door de slavin op de plank te zetten en haar daar een tijd te laten. Door haar eigen gewicht zullen de doppen in haar vel gedrukt worden wat op den duur steeds pijnlijker word. Als extra kun je haar blinddoeken zodat ze geen idee heeft hoe lang het nog gaat duren. Of juist voor een klok zetten zodat ze kan zien dat het nog heel lang zal duren.

Straffen kan op de volgende manieren:

 

 - Laat de sub op blote voeten (dunne sokken kan ook) op de plank staan. Hoe langer ze staat hoe pijnlijker haar voeten aan gaan voelen. Dit werkt het besten met de kartels omhoog. Twee kleine plankjes voor iedere voet een die op de gewenste afstand uit elkaar gelegd kunnen worden is voor staan erg prettig.
 - Laat de sub op de plank gaan zitten. Leg de plank bijvoorbeeld op een stoel.
 - Als je een grote bier drinker bent kun je ook een hele grote plank maken en je sub er op laten liggen (of misschien zelf slapen).
 - Knielen op de doppen is ook mogelijk maar het is daarbij sterk aan te raden de doppen met de kartels naar beneden op de plank te plakken. Het vel van knieën is immers minder taai dan dat van voeten of billen en het is wel de bedoeling de knieën heel te laten.

Let op! Het gewicht van de slavin is van invloed op de druk die de doppen op haar vel uit oefenen. Plak daarom voor zware slavinnen de doppen dichter bij elkaar of doe er de helft met de kartels naar beneden tussen door om haar gewicht over meer oppervlak te verdelen.

De foto hierboven is van een simpele doppen plank die uit niet meer bestaat dan een stuk karton en kroonkurken.