Blinddoeken

home

Mijn eerste blinddoek was de mitella uit mijn EHBO doos. Ik gebruik hem nog steeds en het is een zeer veelzijdig speeltje. Opgevouwen in een brede das is het een gewone blinddoek maar omdat hij vrij lang is kunnen de uiteinden ook weer naar voren gehaald worden en voor de ogen geknoopt. Dit maakt liggen met deze blinddoek erg aangenaam omdat er geen knoop onder het hoofd komt te zitten. Voor variatie kan de knoop ook in de mond van de slavin gelegd worden waardoor het meteen ook een soort gag is. De stof is geschikt om heet gewassen te worden dus na het sabbelen is hij ook zo weer schoon.
Door de doek breder op te vouwen kan hij ook het hele gezicht van de slavin bedekken.

Natuurlijk is de uitgevouwen doek in zijn originele mitella gebruik samen met een zwachtel en een spalkje ook erg handig om een slavin ongezien voor de omgeving buiten op straat het gebruik van een arm te ontnemen

Een schijven blinddoek ziet er gewoon erg mooi uit en is heel simpel zelf te maken. Deze is gemaakt van fietsband en gevuld met wattenschijfjes. De schijven zijn zacht op de ogen en afwasbaar. De band kan los schuiven door de gleuven in de schijven en kan ook worden vervangen door een band die aan het hoofdharnas van een gag kan.

 

  Omdat ik slavinnen zo nu en dan graag mee naar buiten neem is het handig ze ook op straat ongezien te kunnen blinddoeken. Nu zou dat kunnen met pleisters of verband maar in een gebied waar je de kans hebt om bekende tegen te komen is dat minder geschikt. Soms heb je als meester het geluk een slavin te treffen met een hele sterke bril. Die kun je haar dan afpakken en haar zo ongezien blinddoeken. In de andere gevallen zet je haar een zonnebril op waarvan de glazen aan de binnenkant zijn zwart geverfd. Deze bril zal haar blik naar voren en op zij volledig weg nemen. Ze zal echter door de naad onder de bril haar voeten en de vloer nog kunnen zien. Het voordeel hiervan is dat ze aan de hand van haar meester nog gewoon kan lopen en voorbijgangers niets door hebben. Indien gewenst kan met zwart tape dit gat worden dichtgeplakt. De slavin ziet dan niets meer maar gaat zich daardoor anders gedragen en lopen. Een oplettende voorbijganger zal merken dat ze niets ziet. In die setting is het dus verstandig de bril pas op te zetten als je uit de eigen woonomgeving weg bent.