Elektro

Home


Het simpelste en meest bereikbare speeltje voor elektrische schokken is natuurlijk de elektrische vliegenmepper. Het ding geeft een gemene schok en heeft op de meeste slavinnen die ik ken het effect dat ze zich ineens heel netjes gaan gedragen als het ding tevoorschijn komt. Hij is in zijn originele staat heel bruikbaar maar met wat tijd en denkwerk ook goed om te bouwen tot vee prikstok (helaas nog geen foto).
Als toekomstig project ben ik bezig met een afstandbedienbaar schok apparaatje dat ik met een zendertje kan bedienen om tijdens de training ook vanaf een afstand een slavin te kunnen straffen. Ik ben nog aan het uitzoeken of het schok element uit dit speeltje daar geschikt voor is.

Bij toeval ontdekte ik dat het besturings kastje van mijn buikspiertrainer vast zat met twee drukknoopjes. Ik was al een tijdje op zoek naar een tens apparaat maar twijfelde nog of ik mijn trainer er voor zou slopen of er zelf een zou bouwen van een schema dat ik op het internet heb gevonden. De drukknoop ontdekking loste dat probleem in een keer op.
Ik heb een kastje gemaakt waarop ik de tens unit van mijn trainer kan klikken. Verder bevat het kastje een drukknop om een schok uit te delen en een schakelaar om langdurig achter elkaar schokken uit te delen. Echter bleek het geheel na in elkaar zetten niet te werken omdat de tens unit automatisch uitschakelt als er geen contact meer is met het lichaam. Dit heb ik opgelost door een weerstand tussen de uit kant van de schakelaars te solderen. Hierdoor denkt de tens unit dat er contact is en blijft het doen.
In de lagere standen zijn de schokjes mild en niet pijnlijk wat ze zeer geschikt maakt voor seksuele stimulatie. In de hogere standen zijn de schokken wel pijnlijk en dus een goed strafmiddel.
Natuurlijk kan het ding ook in de originele bedoeling gebruikt worden. Op het kastje kunnen meerdere elektroden tegelijk worden aangesloten. Dat maakt het mogelijk om op meerdere plaatsen tegelijk de spieren van een slavin te trainen. Een leuke spelvorm die goed past in mijn wereld van het ontnemen van vrijheid en macht is dit kastje gebruiken om een strak vastgebonden slavin die niet kan bewegen gedwongen buik, bil, bekken, been, arm en rugspieroefeningen te laten doen zonder dat ze er zelf iets tegenin kan brengen.

 

 

Boven plakelektroden en een aansluit draad. Hier is goed te zien dat ik de rest van het doosje opnaai drukknopen dat ik gekocht heb voor de drukknoopjes op het kastje ben gaan gebruiken als een goedkoop alternatief voor stekkertjes.

Rechts een vagina elektrode. Het buisje is afkomstig uit een bloemstuk en is voorzien van twee elektrode vlakken. Op een lage stand kan het ritmisch samen trekken van de vagina spieren een intens hoogtepunt opwekken.

Onder een voorbeeld van klem elektrode gemaakt van een wasknijper met in de bek twee punaises als elektrode vlak. Deze elektrode is heel bruikbaar op tepels, schaamlippen, klit en huidplooien.