Gags

home

 

Mijn eerste gag een rubber bal met een touwtje er door. De bal is 5 cm in doorsnede maar omdat hij hol is en lek is hij makkelijk met de hand plat te drukken. Hierdoor past hij ook bij slavinnen met een kleinere mond. Doordat hij na plat drukken weer uitzet in de mond sluit hij goed af en dempt hij het volume van een luidruchtige slavin uitstekend.


De tweede gag die ik maakte was een open gag. De slavin die ik toen had vond het eng om een gag in te hebben omdat ze bang was niet te kunnen ademen. Omdat deze gag doorlopende gaten heeft kun je er gewoon doorheen ademen. Hij is dan ook uitermate geschikt om te leren een gag in te hebben.
De bal waar deze gag van gemaakt is is een oefen golfbal.

Aan hetzelfde touwtje kunnen ook de twee mondstukken hieronder. Deze mondstukken zijn bedoeld om in te bijten tijdens een straf. De linker zal door de meeste mensen herkent worden als een verfrollertje. Door het uiteinde hiervan af te snijden word het gat doorlopend.
De rechter is prettiger om in te bijten en bestaat uit een stuk fietsband dat binnenste buiten is gekeerd en daarna gevuld met rijst. De twee uiteinden zijn dicht genaaid en voorzien van een tentring.

 


 


Omdat bij een harnas gag de banden die rond het hoofd gaan steeds vrijwel hetzelfde blijven en alleen het mondstuk steeds anders is ben ik op zoek gegaan naar een manier om het mondstuk in het harnas makkelijk te kunnen wisselen. De oplossing hierop bleek twee rugzak sluitingen. Door de vaste delen van de sluiting aan het harnas te maken en de verstelbare delen aan de gag hoeft het mandstuk alleen twee bandjes te hebben die door de sluiting geschoven kunnen worden. Hierdoor kan een set sluitingen gebruikt worden voor meerdere mondstukken. Met een apart bandje voorzien van dezelfde sluitingen als aan het harnas kunnen de mondstukken ook als losse gag gebruikt worden.
Op de foto's hieronder links het propgag mondstuk met daaraan het losse bandje en de rugzak sluitingen. Rechts het losse buisgag mondstuk. Beide mondstukken zijn gemaakt van fietsband.
Het harnas zelf is nog niet helemaal klaar en hoop ik net als het balgag en het bitgag mondstuk binnenkort ook af te hebben.
   

Na het zien van foto's op het internet en het ervaren van de oncontroleerbare hoeveelheid speeksel die een tongklem veroorzaakt vond ik dat ook dit speeltje niet kon ontbreken in mijn verzameling. Met een paar stukjes hout en twee slotbouten met vleugelmoeren is dit speeltje in een uurtje in elkaar gezet. Het staat garant voor veel speel plezier en lag wekkende maar ook vernederende momenten. Ben wel voorzichtig met aandraaien. De bouten kunnen genoeg kracht leveren om de tong schade toe te brengen.  

Met langere bouten en de vleugelmoeren in de andere richting is het principe van de tongklem ook te gebruiken als mondsperder. De twee uitsteeksels in het midden van de latten blijft achter de voortanden haken. Ben ook hier weer heel voorzichtig met het aandraaien want de vleugelmoeren kunnen genoeg kracht uitoefenen om de kaak van degene die hem in heeft uit de kom te drukken en dat is natuurlijk niet de bedoeling.