Stoel 1

Home Toestellen

Omdat er in mijn huidige woning niet genoeg ruimte is voor een speciale BDSM kamer heb ik bij de aankoop van mijn meubels rekening gehouden met het fijt dat ze ook als BDSM meubel moeten kunnen dienen.
De stoel op de foto links is daar een goed voorbeeld van. Ik heb hem speciaal uitgezocht op zijn lange rechte rugleuning die uitstekend geschikt is voor bondage maar het is de extra stoel voor bij de eettafel en hij staat normaal gewoon in de slaapkamer. Hij is daardoor altijd voorhanden en hoeft niet eerst helemaal in elkaar gezet te worden zoals mijn speciale BDSM stoel.
Echter heeft een gewone stoel het nadeel dat de zitting de toegang tot de slavin moeilijk of onmogelijk maakt. Daarom wilde ik graag een manier vinden om van deze stoel snel een open stoel te maken.
Eerst heb ik geprobeerd om hem gewoon zonder zitting te gebruiken (foto rechts). Maar het gat dat zo ontstaat is eigenlijk net te groot. Hierdoor steunt de sub op twee smalle latten wat heel snel tot slapende benen leid.

De oplossing was dus een gat in de zitting maken. Daarom heb ik van vier stukken vloerdeel een tweede zitting gemaakt waarvan de middelste 10 centimeter ontbreekt (foto: links). Hierdoor ontstaat een stoel die toegang bied tot het kruis van de sub maar genoeg zitvlak heeft om langere tijd op te zitten.

De originele zitting blijft zo intact voor dagelijks gebruik en door vier schroeven los en weer vast te maken kan de zitting worden vervangen door een met een gat.

Met twee haakjes onder de stoel kan er onder de zitting een emmer worden gehangen die het mogelijk maakt om tijdens langdurige bondage de sub te laten plassen. Of te gebruiken is tijdens medische spelletjes zoals het spoelen van darmen of vagina.
(foto: rechts)

Alles dat over blijft om op te bergen zijn twee plankjes van 17 x 42 centimeter