One bar prison

Home Toestellen

Dit toestel is het best te omschrijven als een paal die in de vagina van de slavin word geschoven en haar zo dwingt op haar tenen te staan. Als de paal goed aan de grond vast zit en dus niet kan worden omgetrokken is het vanaf een bepaalde hoogte onmogelijk voor de slavin om van de paal af te komen zonder hulp van een opstapje. Vandaar de naam one bar prison (vrij vertaald gevangenis met een tralie).
De eerste manier van gebruik van dit toestel is dan ook als "bondage" middel. Het is een leuke ervaring om een slavin zonder enige verdere vorm van dwang op haar plaats te houden. Met hakschoenen aan is het mogelijk om dit vrij lang vol te houden.

De tweede vorm is als een soort van houten paard waarbij de slavin door de paal op haar tenen gedwongen word en zo moet kiezen tussen de pijn in haar kuiten en die in haar vagina spieren. Wat na enige tijd zeer frustrerend word. Deze manier is ook heel goed om haar kuiten te trainen voor het dragen van hoge hakken.

Omdat naar mijn mening een one bar prison stevig moet zijn en in hoogte verstelbaar heeft het even geduurd voordat ik het juiste ontwerp had. De doorbraak kwam met een verstelpoot voor een steiger die ik ergens op een oud ijzer plaats tegen kwam. Deze poot is stevig en ook met het volle gewicht van een slavin er op nog steeds verstelbaar. Over de poot komt een afvoer buis en daarop zit een dildo. Het kapje waar de dildo aan zit is afneembaar zodat er verschillende opzet stukken op kunnen en deze ook makkelijk schoon te maken zijn.

Omdat het in mijn huis niet mogelijk is de paal op een onopvallende manier aan de vloer vast te zetten zal deze op de multifunctionele plank vast worden gezet. Omdat de slavin met haar volle gewicht op de plank zal staan is het effect het zelfde als een aan de vloer vastgemaakte paal.

Foto's van andere opzetstukken zullen nog volgen.