Topje aan doen met handboeien om

 Home  Subhoek  Handige weetjes

Het lijkt een beetje een goocheltruc (en daar komt het idee ook uit voort) maar het is heel goed mogelijk om een topje of BH aan te doen terwijl je polsen aan elkaar zitten met handboeien. Het vraagt een beetje oefenen en wat handigheid maar als je de truc eenmaal door hebt kan hij goed van pas komen.

Het beste kun je hem oefenen met een topje met spaghettibandjes.

 

Stap 1:


Steek je armen door het topje zodat het deel dat normaal om je romp zit om je bovenarmen komt te zitten. Zorg ervoor dat de bandjes aan iedere kant naast je arm zitten. Het gedeelte van het topje dat na het aantrekken op je rug hoort te zitten zit bovenop je armen.

 

Stap 2:


Neem één van de bandjes en haal die vanaf je arm kant tussen je arm en de handboei door. Met een spaghettibandje gaat dit redelijk simpel met iets dikkers is dit een beetje proppen.

 

Stap 3:


Haal nu het lusje dat net ontstaan is bij stap 2 over je hand.

 

Stap 4:


Trek nu het bandje weer terug door de handboei. Als je het goed gedaan hebt zit nu het bandje van het topje om je arm net alsof je het gewoon aan het aantrekken was.

 

Stap 5:


Herhaal stap 2 tot 4 met het andere bandje.

 

Stap 6:


Als je alles goed gedaan hebt zitten nu beide bandjes om je armen. Je kunt nu het topje verder aantrekken zoals je normaal zou doen zonder handboeien.

Deze truck werkt met alles wat een bandje heeft met een grote opening. Het werkt op een vergelijkbare manier ook met enkelboeien en een string.