Spelvormen

 Home  Subhoek

Hieronder volgen enkele spelvormen die ik leuk vind om te doen. Ze worden hier kort omschreven. Van sommige is in het leden gedeelte een uitgebreide omschrijving opgenomen. Voor vragen over de spel vormen kun je natuurlijk altijd mailen.

Bondage:
De spelvorm waar het voor mij allemaal mee begonnen is. Bondage vind ik heerlijk in alle vormen en soorten die denkbaar zijn. Voor mij zijn dat touw, tape, kettingen, boeien, riemen, kabelbinders, verband (doek) en in sommige gevallen ook lijm en gips.
Bondage kan wat mij betreft van enkele minuten tot enkele dagen duren en word gebruikt in alle verdere spelvormen.
Maar ook alleen bondage vind ik met de juiste sub ook erg leuk om te doen.

Slavin training:
Spelvorm waarin het aanleren van onderdanigheid en gehoorzaamheid centraal staan. Het leren omgaan met regels, het aanleren van slavinnen houdingen, het afleren van een eigen wil, wennen aan bondage en vernedering, enz.
Twee speciale vormen van slavin training zijn:

Training huishoudelijke vaardigheden:
Het leren uitvoeren van huishoudelijke taken terwijl je voor een deel bent vastgebonden of geblinddoekt.

Training seksuele vaardigheden:
Het oefenen van seksuele vaardigheden zoals het uitstellen van een orgasme, deep throat training, het oprekken van vagina en anus, het trainen van bewuste controle over vagina spieren.

Her opvoeding:
Dit is vergelijkbaar met een slavin training alleen gaat het hier niet om onderdanigheid maar om net sociaal gedrag. Dus netjes bewegen, zitten, staan, beleefd en fatsoenlijk taalgebruik, tafelmanieren, kleding en persoonlijke verzorging. Een uitgebreide vorm van etiquette leer zeg maar.

Holding:
Dit is een engelse term die het beste te vertalen is met gevangen houden. Dit kan zijn in een kooi, cel (kast, kamer), kist of simpelweg met een ketting aan een ring in de muur of aan een b.v. boom. Meestal is holding een onderdeel van een andere spel vorm maar het kan ook als spel vorm op zich zijn. Hierbij gaat het om de (eenzame)opsluiting voor langere tijd. Andere algemene vormen van holding zijn: ontvoerings of gijzelingsspel

Studie week:
Is een speciale vorm van het holding spel die ik leuk vind om te doen. Hij is speciaal bedoeld voor slavinnen die nog studeren. De slavin word gevangen gehouden en is verplicht te studeren in haar cel of kooi. Hierbij is de hoofddoel het opnemen van studiestof en verder bdsm een vorm van "ontspanning" er omheen.

slavinnen vakantie:
Een spelvorm om 24/7 uit te proberen. De slavin stelt zichzelf gedurende haar vakantie geheel aan mij ter beschikking en is gedurende die tijd volledig aan mijn wil ondergeschikt. Dit kan gedaan worden om het volledig slavin op proef te ervaren voordat ze mijn volledige slavin word maar het kan ook een eenmalige "vakantie" zijn waarna ze weer terug gaat naar haar oude leven.

bondage vakantie:
Een van mijn grote wensen is op vakantie te gaan naar een land met veel vrijheid en open natuur met een mooie slavin of slavinnen om daar van bondage in de vrije natuur te genieten en bondage foto's te maken.

BDSM fotografie:
Een nieuwe hobby van me is om bdsm foto's te maken. Geen spelvorm op zich maar toepasbaar op alle ander bovenstaande vormen.