Pogo stick

 Home Dildo menu

Het idee voor dit ding heb ik oorspronkelijk van de INSEX site. Daar word het heel erg veel gebruikt. De meeste voorwerpen hebben daar een eigen naam en de naam van dit voorwerp daar is Mr. Pogo (afkomstig van pogo stick).

Het geheel bestaat uit een dildo op een stok die het mogelijk maakt om een slavin ook als ze in een stand is vastgebonden waarbij haar vagina moeilijk bereikbaar is te penetreren. Door de lengte van de stok kan de dominant hierbij op een redelijke afstand blijven wat het geheel ook nog een onpersoonlijk en mechanisch gevoel geeft.

Omdat ik toen ik begon met bdsm afhankelijk was van het openbaar vervoer wilde ik een pogo stick die ik onopvallend in de trein kom meenemen. Na enig denkwerk kwam ik tijdens het dweilen op het idee de schroefsteel van de dweil te gebruiken. Daardoor kan het dildo gedeelte heel makkelijk van de stok worden gehaald dus onzichtbaar in de tas mee maar nog veel belangrijker er is niemand die vreemd op kijkt als je met een dweilstok met een blokker stikker er op in de trein stapt.

Omdat een echte dildo van silicone kopen in die tijd nog ver boven mijn studenten budget ging heb ik de eerste dildo ook zelf gemaakt (rechts onder) van dingen die voorhanden waren. Hij is gemaakt van een houten ei, isolatie slurf voor om verwarmingsbuis, krimpkous en een het schroef stuk van een zwabber (het blauwe deel). Hij heeft jaren trouwe dienst gedaan maar is wat aan de stugge kant.

Later heb ik er een silicone versie bij gemaakt (rechts boven). Dit is een dildo hoes voor over een vibrator met daarin een stuk bezem steel waaraan het schroef gedeelte van een zwabber is vastgezet.