Dildo's

Home Dildo menu

  Houten dildo's doorsnede 2 en 3 centimeter gemaakt van oude stoelpoten. Ze waren aanvankelijk bedoeld als paar (één anaal en één vaginaal) maar ook de dikke kan anaal gedragen worden. Door het gat aan de onderkant kan een touw om het geheel stevig op zijn plaats te houden. Door de geringe afmeting kunnen deze dildo's langer achter elkaar gedragen worden (b.v tijdens huishoudelijke werkzaamheden) en zijn ze ook geschikt om onder kleding te dragen op straat.

De Daltons.
5,6,7 en 8 centimeter doorsnede. Ze zijn ontworpen om de slavin te trainen om grote voorwerpen in haar vagina te accepteren en controle over haar vagina spieren te krijgen.
Ze zijn gemaakt van kaarsen die met een scherp mes eenvoudig op maat te snijden zijn. Kaarsen hebben wel het nadeel dat ze zacht worden bij lichaams temperatuur dus het is aan te raden ze niet langer dan een uur te laten zitten. Ook hier weer onderin een gat waar een touw door kan.
 

Als alternatief voor penis vormige dildo's gebruik ik houten eieren als een soort van plug. Die koop je gewoon in de knutsel winkel en voorzie je van een schroefoog. Door dat oog kan weer een touw of ketting om de plug vast te zetten en om het eruit halen gemakkelijker te maken. Ik gebruik ze voornamelijk anaal onder kleding maar de grote is ook vaginaal bruikbaar. Doordat anus sluit spier om de steel van het schroefoog zit is deze bijna ontspannen en kan de plug dus redelijk lang gedragen worden en geeft het constante gevoel van naar de wc moeten.