Dildo alternatieven

 Home Dildo menu

Er zijn van die momenten in het leven van een Dominant waarop er ineens spontaan een dildo nodig is maar een echte dildo niet voorhanden is. Of dat je behoefte hebt aan een dildo die je na gebruik weg kunt gooien. Bijvoorbeeld omdat je op weg ergens naar toe de slavin het idee wil geven dat ze de rest van de dag met dat ding in haar moet lopen.
Voor die gevallen zijn er een aantal goede alternatieven te vinden in het dagelijks leven. Hieronder zal ik er een aantal bespreken.

Een voor de hand liggend alternatief is natuurlijk de banaan. Afgewassen of voordien van een condoom zeer bruikbaar.

Maar let op!!
Laat een sub NOOIT een gepelde banaan pijpen. Als deze afbreekt en in de luchtpijp schiet zal hij er door zijn kleverige en makkelijk vervormbare samenstelling heel moeilijk weer uit gaan en is de kans op STIKKEN dus heel erg groot.

Ook van de groente afdeling. De komkommer. Heel bruikbaar en van nature in verschillende diktes en lengtes verkrijgbaar. Je kunt hem zo afgewassen gebruiken of eerst met een dunschiller op de gewenste dikte maken en dan verpakken in een condoom of plastic boterham zakje.
De sub er zelf een uit laten zoeken kan ook een heel leuk schouwspel zijn in de supermarkt.

Een ander veel gebruikt alternatief is een bierflesje. Op zich is het een goed alternatief maar houd er rekening mee dat bier gist bevat en dat dit goed gedijd in de vochtige omgeving van de vagina en daarom lelijke ontstekingen kan geven. Was het daarom heel goed uit en verhit het een tijd in kokend water of een over van 100 °C.
Of verpak het in een condoom.

Als je op zoek bent naar een alternatieve plug om statisch in de vagina te houden kunnen blikjes uitkomst bieden. Ze zijn niet lang genoeg om vast te houden dus er mee "neuken" is geen optie maar het is een prima vulmiddel voor onder kleding.
Voor anaal gebruik zijn ze echter niet zo geschikt. Door het platte uiteinde drukken ze alleen plat tegen de sluitspier in plaats van die open te drukken. Er in gaat met een beetje proberen waarschijnlijk nog wel maar schiet het blikje door naar binnen is het er vrij lastig weer uit te krijgen voor iemand die geen eerdere oefening heeft gehad in het bewust openen van de sluitspier. Kijk daar dus mee uit!!!

 

 
De bovenrand van blikjes is vrij puntig en hard wat inbrengen moeilijk maakt. Draai je ze echter om dan is de rand redelijk afgerond. Met voldoende glijmiddel is het dan in te brengen. Er zijn meerdere diktes afhankelijk van het land waar je bent en het product wat er in het blikje zit. Kies er een die bij het ervarings niveau van je sub past.

Tot slot zijn er de kaarsen. Die zijn er in veel maten en meestal in ieder huis wel te vinden. Ze zijn makkelijk met een scherp met op de gewenste lengte te maken en ook kun je er met datzelfde met ribbels in snijden als je daar behoefte aan hebt. Door ze een tijdje in warm water te leggen waar je nog net met je hand in kunt worden ze zacht en kun je ze buigen en vervormen. Na afkoelen behouden ze dan die vorm.