RotoSpank

Home Hi-tech

Enige tijd geleden kwam ik dit opzetstuk voor de accu boor tegen in een bdsm filmpje. De rubber flappen gaan tijdens het draaien van de boor uitstaan. Door nu de punten van de flappen op de huid van de sub terecht te laten komen ontstaat een soort zweep. Op zich hebben de flapjes afzonderlijk niet echt een klap die pijnlijk is. Maar de boor maakt op volle snelheid 550 omwentelingen per minuut en bij iedere omwenteling wordt er door 6 flapjes een klap gegeven. Dit houdt in dat er iedere seconde 55 klapjes op dezelfde plaats op de huid terecht komen waardoor het uiteindelijk door de boor lang genoeg op dezelfde plaats te houden best pijnlijk is.

De eerste versie die ik maakte had rubber flappen (stroken fiets binnenband) van 30 cm lang. Dit werkte alleen als je de boor heel langzaam op toeren liet komen. Bij te snel naar vol toerental of de dicht bij de huid houden ontstond onmiddellijk een grote klit stroken om de boor. Voor die lengte zijn flappen van een stugger materiaal nodig.
Proefondervindelijk heb ik de flappen ingekort tot 15 cm. Daarmee kun je vrijwel meteen naar vol toeren tal en ontstaan er geen klitten.
De constructie is redelijk eenvoudig. Een stuk binnen band open knippen en in de lengte in drie stroken verdelen. Vervolgens rijg je de stroken aan een bout met voor en achter een ring om ze met een moertje tussen te klemmen.
Er zijn twee manieren van aanrijgen. Met één gat (foto onder links) hierdoor zullen de zijkanten van de stroken de huid raken. Of met twee gaten (foto onder rechts) hierdoor raken de platte kanten van de stroken de huid.
Zelf heb ik uiteindelijk gekozen voor de twee gaten optie.