RotoFuck

Home Hi-tech

Dit speeltje had ik ergens op het internet een keer gezien. Omdat ik een groot liefhebber ben van het gedwongen orgasme wilde ik er ook een. Ze zijn hier en daar op het internet wel te koop maar de prijs ervan was een hele inslag op het budget voor iets dat er zo simpel uit ziet en waarvan ik de meeste onderdelen al had.
De dildo zelf bestaat uit een dildo hoes die normaal over een vibrator geschoven word. Deze keer heb ik hem over een rond stuk hout geschoven (een schoffel steel om precies te zijn. Een gewone bezem steel was te dun) De verbinding met de accu boormachine heb ik gemaakt door een afgezaagde schroef in het einde van het stuk steel te maken.
De grote kunst hierbij is om dit precies recht te doen. Als de schroef scheef zit gaat de dildo zwabberen wat erg moeilijk vast is te houden en erg slecht is voor de boormachine. De accu boormachine geeft je veel vrijheid om te bewegen maar als je die niet nodig hebt omdat de slavin op een makkelijke plaats zit kan de dildo ook in de gewone boormachine. Die heeft een klopboor stand waardoor er behalve rotatie van de dildo ook gelijk een vibratie in zit. Het effect hiervan kan erg verassend zijn.