Tijd geschakelde vibrator

Home Hi-tech

Oorspronkelijk is dit idee tijdens een chat geboren als een soort wekker om een slavin vroeg in de morgen wakker te vibreren. De gedachte daarachter was dat de slavin al opgewonden zou zijn voordat haar meester wakker werd. Echter bleef het bij een idee tot ik met een slavin een spel speelde waarbij het de bedoeling was haar ervan te weerhouden te slapen. Op dat moment had ik dus een wekker nodig die haar een aantal keer per nacht wakker zou maken (maar mij niet). Een "tril alarm" was dus ideaal.
  Het geheel bestaat uit een tijd schakel klok (foto rechts onder). Deze kan 7 keer per 24 uur aan en uit schakelen en heeft een kortste aan tijd van 1 minuut. Daarin zit een multifunctionele voeding (foto midden onder). Zo een die op verschillende voltages kan worden ingesteld (let er dus op dat je het juiste voltage instelt!!). Deze is met twee krokodillenbek klemmen aangesloten op de batterij contacten van een vibrator ei (foto links onder).
Als dus de klok aan springt krijgt de vibrator stroom en zal gaan trillen. Simpel maar effectief.
Bind de slavin zo op bed dat ze niet bij haar kruis kan. Plak dan met tape het ei op de klit van de slavin. Zet de klok aan en regel de trilsnelheid van het ei naar de gewenste stand. Stel nu de klok in op het gewenste aantal keer vibreren over de tijd dat de slavin is vastgebonden en hoe lang de vibratie moet duren. De eerste keer is het effect het beste als je haar niet laat zien wat je hebt klaargezet en de eerste vibratie na genoeg tijd doet om in slaap gevallen te zijn.
Afhankelijk van of je de vibratie tijd lang genoeg maakt om klaar te komen (of niet) heb je de volgende morgen een moe maar voldane slavin of een moe maar zeer gefrustreerde (de net niet lang genoeg stand zeg maar) slavin.