Panic button

Home Hi-tech


Toen ik begon met langdurige bondage zat ik er mee dat ik een vastgebonden slavin eigenlijk niet alleen zou moeten laten. (een belangrijke veiligheids regel tijdens bondage).
Maar eenzaamheid is soms een belangrijk deel van de langdurige bondage beleving en met b.v. vastgebonden slapen kun je als meester moeilijk wakker blijven. Dit probleem weerhield me van langdurige bondage tot ik me besefte dat er een verschil is tussen alleen laten en onbewaakt achter laten. Als je een slavin zo vast zet dat ze niet van het ene op het andere moment in levensgevaar zal verkeren kun je de ruimte waar ze is best verlaten als ze je maar altijd kan roepen als er iets is (ze is dan wel alleen maar hulp is nooit ver weg). Ze neemt dan dus zelf een deel van het "toezicht" op haar. Omdat ik bang was haar niet te horen gaf ik haar een fluit.

Op een gegeven moment kocht ik een draadloze deurbel (zie foto) omdat ik het zendertje daaruit wilde gaan gebruiken om speeltjes mee te bedienen. Toen ik in huis met dat ding liep te spelen om te kijken wat het bereik ervan was bedacht ik me dat dit veel beter is dan een fluit omdat als je als meester het bel gedeelte bij je houd je het altijd zal horen (ook met alle deuren dicht en de radio aan).
Sinds dien heeft het ding dus een dubbele functie. En hoewel het dus eigenlijk geen zelf gemaakt speeltje is maar een soort bijwerking van een speeltje heeft het mijn leven als dominant zoveel makkelijker (en geruster) gemaakt dat ik het de moeite waard vond dit op de site te zetten.

Mocht je dit soort spel willen gaan spelen houd dan met de volgende dingen goed rekening:

  • zorg ervoor dat er niets is dat je slavin kan wurgen of het ademen onmogelijk kan maken (b.v. gag)
  • plaats je slavin in een veilige en makkelijk vol te houden houding zodat ze niet kan vallen of op een andere manier in de problemen kan raken
  • zorg ervoor dat eventuele meubels stevig zijn (een klapstoel zou bijvoorbeeld in kunnen klappen met nare gevolgen)
  • zorg ervoor dat de omgeving je slavin niet in gevaar kan brengen. Bijvoorbeeld brandgevaar (dit geld voor het hele huis!!) of zware dingen die op je slavin kunnen vallen.
  • Kijk alles twee keer na je weet maar nooit!
  • Bedenk dat een slavin in sub space niet altijd toerekeningsvatbaar is dus kijk af en toe even of alles nog goed gaat.