Schandbeugel

 Home  Bondage middelen

Met een aantal U bouten en een strip ijzer is een metalen variant op het schandblok te maken die ik bij gebrek aan een beter woord schandbeugel gedoopt heb.
De U bouten worden normaal gebruikt om buizen mee vast te zetten of iets aan een buis te bevestigen. Ze zijn te koop bij de betere ijzerwaren zaak of soms ook bij een oud ijzer handel. De strip ijzer kun je gewoon kopen bij de gamma.De strip die ik gebruikt heb is
1 meter lang 30 [mm] breed en 6 [mm] dik. Deze lengte van een meter is bewust gekozen omdat een normale deur maar 80 centimeter breed is. Hierdoor word de sub gedwongen zijwaarts door een deur te gaan hetgeen het besef van de beugel versterkt als ze door het huis loopt. De U bouten zijn 60, 80 en 140 mm (polsen, enkels en hals) maar dat is geheel afhankelijk van de maten van de sub waar je ze voor wil gebruiken.Omdat ik de gehele beugel niet naar mijn zin op de foto kon krijgen heb ik een aantal 3D tekeningen gemaakt van de verschillende opstellingen voor de beugel die ik handig vind. Door op andere plaatsen in de strip gaten te maken is natuurlijk iedere andere samenstelling ook mogelijk.