Bondage in het openbaar

Home Bondage middelen

Soms is het leuk om een slavin die zich hulpeloos voelt mee naar buiten te nemen de wijde wereld in. Om haar gevoel van hulpeloosheid, gevangenschap en afhankelijkheid te versterken is het daarbij prettig om haar het gebruik van in ieder geval haar handen te ontnemen. Echter zijn handboeien en touw daarvoor helaas op straat niet haalbaar (behalve misschien met carnaval). Je kunt haar natuurlijk verbieden haar handen te gebruiken maar dat is minder echt. Er zijn echter ook andere manieren.
De dwangbuis jas:
Voor alle gevallen waarbij de slavin haar handen niet nodig zal hebben zoals bijvoorbeeld een avond of bos wandeling is het niet nodig de omgeving ervan te overtuigen dat zij haar handen niet kan gebruiken.
In dat geval is het voldoende om een onzichtbare vorm van bondage te gebruiken. Met behulp van een jas of vest met lange mouwen en een doorlopende ritssluiting aan de voorkant kan op een simpele manier met veiligheidsspelden een soort van dwangbuis gemaakt worden.
Leg het vest plat neer op tafel en vouw de mouwen naar achter en maak deze met veiligheidsspelden (of naald en draad voor een meer permanente oplossing) aan de rug van het vest vast. Door het vest nu als meester op te houden zal ze haar armen achter haar rug in de mouwen kunnen steken. Daarna maak je aan de voorkant de rits dicht en kan ze er niet meer uit. Ze kan haar armen niet naar voor halen of ze gebruiken en zal ze in de houding zoals op de foto moeten houden. Het ziet er misschien een beetje stijfjes uit maar een voorbijganger zal niets merken.
 
Bij activiteiten waarbij de slavin haar handen wel nodig heeft (b.v. op een terras, tijdens het eten van een ijsje, bij het veters strikken) is onzichtbare bondage geen optie. Een slavin kan niet op een terras zitten met een drankje voor haar en met haar handen op haar rug drinken. Dat gaat opvallen omdat voor de omstanders het niet duidelijk is waarom ze haar handen niet kan gebruiken. Echter als ze ervan overtuigd zijn dat ze haar handen niet kan gebruiken denken de meeste mensen er verder geen seconde over na wat er werkelijk gaande is en zijn vaak zelfs behulpzaam. Vooral een medische verklaring overtuigt erg goed.
De simpelste manier is haar handen inzwachtelen en haar armen in mitella's hangen. Voor de omgeving is dit voldoende maar zij zelf zal niet echt het gevoel hebben te zijn vastgebonden omdat ze haar armen nog kan bewegen.

Als het koud genoeg is om haar armen onder een jas of trui te kunnen verbergen leg dan haar armen voor haar buik over elkaar en tape ze aan elkaar. Doe dan twee mitella's om haar armen waarbij in iedere mitella een elleboog met daarnaast een hand komt te liggen. Doe daarover een trui of jas om te verbergen dat niet iedere arm afzonderlijk verbonden is en laat de punten van de mitella in haar nek opzichtig naar buiten steken.
Omdat haar armen aan elkaar zitten is ze vastgebonden en zal dus ook zelf meer dat gevoel hebben. Het verhaal (als iemand er naar vraagt) bij deze optie en die hierboven is gekneusde of gebroken polsen/armen.

Als je helemaal ver wilt gaan laat haar dan haar armen kruisen zoals een farao. Dus de vingers van de enen hand bij het sleutelbeen van de andere. Haar polsen kruisen net boven haar borsten. Tape dan haar armen in deze houding stevig tegen haar lichaam.
Ze zal haar armen helemaal niet meer kunnen bewegen en ook haar bovenlichaam minder goed. Van los worstelen is ook geen sprake dus heeft ze het gevoel van volledige bondage.
Het verhaal bij deze optie is gekneusde schouders of sleutelbenen.

Een laatste opmerking bij dit soort spel:
Iemand kan niet vrijdag gezond op het werk weg gaan. Zaterdag een collega tegen komen in de stad en twee gebroken armen hebben en dan maandag weer gezond op het werk verschijnen.
Dus doe dit soort spel ver van huis en in geval van een baan aan het begin van een vakantie (een gekneusde pols kan geloofwaardig na twee weken uit het verband zijn). Bespreek ook van te voren wat het verhaal is als mensen vragen stellen.