Bedbanden

Home Bondage middelen

Na het zien van foto's van bondage middelen zoals die worden gebruikt in de medische wereld om patiënten aan het bed vast te binden besefte ik dat die patiënten vaak lange tijd in die bondage doorbrengen zonder nadelige gevolgen. Ook staan die patiënten niet constant onder toezicht maar komt er af en toe iemand kijken of het nog goed met ze gaat.
Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om een slavin comfortabel vast te binden waarbij ik haar een tijdje allen zou kunnen laten om in haar eigen sop gaar te koken. Na aardig wat denkwerk over bevestigingen en waar er banden moesten komen loste een aanbieding van sjorbanden bij de gamma en een bezoek aan de buitensportzaak mijn problemen op.

Het systeem bestaat uit 5 tot 7 van 2 meter lang sjorbanden die om het matras gespannen worden (bij onrustige slavinnen ook om de latten bodem). Op deze sjorbanden worden lussen vastgezet die gemaakt zijn van dezelfde banden en sluitingen zoals die ook aan rugzakken zitten.
Er zijn een aantal verschillende opstellingen mogelijk. Op de foto is een opstelling te zien met van rechts naar links: enkelbanden, bovenbeen banden, band voor om de middel, band voor om de boste en tenslotte uiterst links polsbanden.
Bij deze opstelling liggen de polsen van de slavin naast haar hoofd. Maar de polsbanden kunnen ook naast haar middel worden vastgemaakt. Naast de borstband komen dan aan weerszijde bovenarmbanden.
Als een slavin op haar buik ligt kan vlak naast de spanband voor de enkelbanden nog een spanband geplaatst worden. Hieraan kunnen dan de bovenarmbandjes dienst doen om de voeten van de slavin gestrekt te houden.